FEEL THE VIBE
NORTH HOLLYWOOD SCHEDULE
SAME EVERY WEEK

VIBRA DANCE

8:00 am      55 min      Jose M.

CARDIO COMBAT

9:00 am      60 min      Jose M.

SPINNING

10:40 am      60 min      Emily

CARDIO SCULPTING

5:30 pm      60 min      Grace

YOGA

6:30 pm      60 min      Janette

ZUMBA

7:30 pm      60 min      Monchispita

SPINNING

8:00 am      60 min      Emily

STRONG BY ZUMBA

9:00 am      60 min      Monchispita

TURBO KICKBOXING

5:00 pm      60 min      Olga

CAMP LEON FITNESS

6:00 pm      60 min      Leon

ZUMBA

7:00 pm      60 min      Estella

SPINNING

8:00 pm      45 min      Sharon

CUERPASO

8:00 am      60 min      Emily

TURBO KICKBOXING

9:30 am      60 min      Olga

CARDIO SCULPTING

5:30 pm      60 min      Grace

SPINNING

5:30 pm      60 min      Emily

ZUMBA STEP

6:30 pm      60 min      Monchispita

STRONG BY ZUMBA

7:30 pm      60 min      Monchispita

CARDIO KICK

8:00 am      55 min      Lisette

STRONG BY ZUMBA

9:00 am      60 min      Monchispita

YOGA

6:00 pm      60 min      Janette

SPINNING

6:30 pm      60 min      Angela

ZUMBA

7:15 pm      60 min      Jessica

STRONG BY ZUMBA

8:00 am      55 min      Monchispita

CARDIO KICK

9:00 am      60 min      Lissette

TURBO KICKBOXING

5:00 pm      60 min     Olga

STRONG BY ZUMBA

6:00 pm      60 min     Monchispita

CARDIO INSANE

8:00 am      60 min      Alex

JOIN NOW

USA Fitness is where the very best facilities and cutting-edge classes come together with exceptional amenities to inspire our members every day to live happier, healthier lives. Turn up the volume, FEEL THE VIBE, and take the first step to a better you..